За нас

Магазин “Български Дюкян”

Магазин „Български дюкян” е основан в София през 1993г. от Марин Савов. Още от самото си откриване, в магазинът се предлагат само и единствено български традиционни сувенири и подаръци, направени от български майстори – занаятчии от цялата страна. От двадесет години Ние се стараем да поддържаме богат асортимент от сувенири, подаръци, стоки за бита, внимателно подбрани за Вас.
Работим с над 80 доказали се всеки един в неговата област майстори-занаятчии, като непрекъснато обогатяваме връзките си с нови производители, така че да предложим и нови артикули и да отговорим на всички вкусове и изисквания на нашите клиенти. Радваме се на особено голям интерес от страна чуждестранните гости на страната, които могат да се докоснат до типично българските традиции и култура. Нашите любезни консултанти ще Ви помогнат в избора на най-подходящия подарък за Вашия повод.

Освен традиционните сувенири, при Нас можете да откриете и голямо разнообразие от нестандартни подаръци за специални поводи или да направите поръчка за такъв по Ваши идеи (Индивидуални поръчки за Вашата сватба или друг повод). При по-големи поръчки правим и добри отстъпки.
Освен, че държим на българските сувенири, ние предлагаме и такива, които за съжаление вече започват лека по лека да отстъпват на модерните подаръци. При нас ще откриете използваеми дървени бъклици, продукти от българска роза, традиционни музикални инструменти, ръчно ковани медни съдове, ръчно тъкани пана, битови покривки, разнообразни дърворезби – уникати, шах табли, ръчно направени ножове и много други продукти, направени от дърво, мед, вълна, кожа и тъкани.
При запитване от страна на клиенти по електронната поща или по телефона, можем да доставим чрез куриер, желания продукт до всяка точка на страната.